Naturado Jojobaöljy

Meksikosta ja Kaliforniasta saatava jojobaöljy on yksi suosituimmista öljyistä luonnonkosmetiikassa ja se on tunnettu mm. intiaaniheimojen "kauneustuotteena", jota he käyttivät hiustenhoitoon. Nykyisin jojobaöljyä käytetäänkin yhä useammissa kosmetiikkatuotteissa raaka-aineena.


Jojobaöljyllä on kosteuttavia ominaisuuksia ja se auttaa mm. poistamaan liikaa talia päänahasta, joka usein on syynä rasvoittuviin hiuksiin tai päänahan ongelmiin. Öljy kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja antaa sille kimmoisuutta. Sitä voidaan käyttää esim. auringon oton jälkeen rauhoittamaan ihoa. Se toimii myös hienosti akne -tai rasvoittuvan/sekaihon ihon hoidossa talin tuotantoa säätelevän ominaisuutensa vuoksi. Antiseptinen Jojobaöljy normalisoi ihon omia toimintoja eikä näin ollen tuki ihohuokosia. Jojobaöljy on täydellinen myös kaulan, dekolteen ja kasvojen alueen juonteiden ehkäisyyn. Tuotteessa on mieto tuoksu eikä se jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Se soveltuu myös meikin puhdistukseen kasvoilta.

Jojobaöljyssä on luonnollinen aurinkosuoja kertoimella 4.

Pakkauskoko 50 ml. Pumppupullo.

Säilyvyys käyttöönoton jälkeen 6kk.


Käyttö: levitä öljyä aamuin ja illoin pieni määrä hieman kostealle iholle tai hiuksiin.


INCI: Simmonsdia Chinensia seed oil*
* 100 % from organic farming


Certified organic by Ecocert France.

214.00 € / L

18,90
Please select variants first